Agen Bola

affair dengan bini orang

23rd February 2016 | Cat: Cerita Lucah | 20104 Views | No Comments

ada affair ngan bini orang, ada chemistry, ada complication, air cipap dia pun dan banyak, aku akan masukkan jugak batang aku dalam cipap dia, aku berborak ngan dia sambil berbogel kat dapur, aku cium leher, aku cium leher dia, aku cium mulut dia, aku gentel-gentel, aku gosok-gosok lengan, aku mulalah peluk dia, aku pun keluarkan batang aku masukkan dalam cipap dia kami main doggie sambil berdiri, aku pusingkan dia membelakangkan tarik sikit buntut dia yang bulat, aku selalu main ngan dia, aku suka cara dia mengeluh, aku tau dia stim, aku terus isap puting dia, anak dara, anak mami, anak-anak aku, bernafsu, bersalin cara ceasar, bodi macam model, bukit antarabangsa, call dari hospital, cari gula ke susu, check in kat hotel lepas keje, cukup bernafsu, curang ngan isteriku, dah naik biji-biji, dapur, dia dah terangsang, dia duk atas aku sambil mengadap, dia memang stim, doktor2 dan nurse, duduk atas sofa, filem hindustan, gosok-gosok, hinggalah dalam 30/…40 minit aku climax, hinggalah dia climax 2 kali.1 jam kite orang main untuk 2nd time, hospital kerajaan, hubungan kami masih lagi kekal, kali ni aku duk atas kerusi makan, kami makan malam bersama, kami pun main lagi, ku, lama-lama aku tahan, living room, macam jlo, machine breakdown, maid aku, main dalam kereta, masa main sorong tarik tu, mata terpaku kat dada dia, memang buat aku lebih horny, membelakangkan, nikmati seluruh badan dia sambil berdiri, nurse, nurse zana, pandai makan pandai simpan, patient, pegang bahu dia, pelan-pelan ramas tetek dia, pengurus kilang, pilihan antara bini orang atau anak dara, puting tetek dia pun dah keras, rasa serba salah, rasa stim semacam, ratu cantik dunia, restoran 5 bintang, ribut taufan, rumahtangga, rupa macam amisha patel, sambil tangan merayap kat celah kangkang dia, sambil terus beromen, satu persatu pakaian dia aku bukak, selak bra dia, seorang doktor, seorang yang berjaya, setakat mulut, setan dah rasuk abis dah, si zana, suara dia dah tak tentu arah, tangan aku raba buntut dia, tangan masuk dalam baju dia, tapi aku suka body dia, tenung buntut dan dada dia, tenung kat punggung dia, terangsang pada bini orang, terus cium leher, terus cium leher dia, ward gynaecology, wife aku, zana.

Register Here
Agen Bola

Lucah Lain: