Agen Bola

Awek Muda 15 Tahun

14th June 2016 | Cat: Cerita Lucah | 40499 Views | No Comments

Awek Muda 15 Tahun I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Layan kat katil best woo. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make... More »

Ngentot sama makcik ku

12th June 2016 | Cat: Cerita Lucah | 23755 Views | No Comments

Ngentot sama makcik ku 4 tahun berlalu..masa tuh aku form 4..makcik aku 21..dia tinggal kat umah aku sbb dia bekerja kat KL nih..umah teres kecik jek..so..dia pun share la bilik dgn aku..parents aku n makcik aku tak kisah kot..diorang tak risau..n mmg patut diorang tak risau..sbb aku pun jenis yg baik2 jek..its true..but sexual desire aku sgt tinggi..masa tu..hampir... More »

Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 2

11th June 2016 | Cat: Cerita Lucah | 18787 Views | No Comments

Di Ratah Mat Saleh Dan Negro 2 Pagi nya aku bangun awal dan terus pulang untuk mengelak dari pengetahuan kawan kawan setelah memberi isyarat agar tengah hari nanti kami dapat berjumpa di dewan makan. Sebelum melangkah keluar,Simpson menyuruh aku mengambil tablets yang di katakan nya untuk mencegah aku dari hamil.Dua malam berbaki sebelum Simpson pulang aku tidur dengan nya.... More »

Cerita Seks Salmah

5th June 2016 | Cat: Cerita Lucah | 31715 Views | No Comments

Cerita Seks Salmah Cerita Lucah: Salmah Berapa” Tanya Salmah kepada penjual ayam.“Sepuluh ringgit saja” jawab taukeh ayam. Salmah menghulurkan duit sepuluh ringgit dan berlalu dengan membimbit beg plastik yangberisi ayam. Ketika berpusing , Salmah terlanggar seseorang lalu terjatuh plastik ayamnya.Salmah tunduk mengambil ayamnya di atas simen... More »

Isteri Di Tebuk Pakistan

30th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 30662 Views | No Comments

Isteri Di Tebuk Pakistan Milah mencium dan mengucapkan selamat jalan kepada suaminya Harun ketika Harun hendak masuk ke kereta untuk pergi kerja. Bila bayangan kereta Harun telah hilang dari pandangan, dia pun masuk dan menutup pintu. Kemudian terus ke tingkap bagi memastikan yang Harun telah betul-betul meninggalkan rumah mereka. Setelah pasti yang Harun takkan berpatah... More »

CERITA LUCAH MELAYU

28th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 19952 Views | No Comments

CERITA LUCAH MELAYU KU adalah seorang yg berjaya, berusia 37 tahun mempunyai 3 org anak. Isteriku namanya Aida merupakan seorang doktor. Nak katakan kami ni kaya taklah sangat. Cuma mampulah jugak kalau dlm 2…3 kali seminggu tu makan kat restoran 5 bintang. Rumahtangga aku pulak mmg bahagia kalau ada selisih faham tu biasalah kan. Mana ada rumahtangga yg langsung... More »

Dua Sahabat

27th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 17340 Views | No Comments

Dua Sahabat Aku berusia 35 tahun mempunyai seorang isteri. Kami dah 8 tahun berkahwin tapi belum ada zuriat. Bukan tak mampu tetapi aku yang tidak selesa kerana belum puas hidup bebas dengan isteriku. Selama 8 tahun berkahwin semuanya kami kecapi bersama. Kami gembira dan bahgia sehinggakan tidak mahu kedatangan orang ketiga dalam hidup kami mengganggu... More »

Cerita lucah 2011

24th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 26278 Views | No Comments

Cerita lucah 2011 Mimi baru berumur 15 tahun.Satu hari ni dia ada projek sekolah dengan kawan sekelasnya, Linda. Oleh kerana tak dapat nak habiskan kat sekolah, Mimi pun ajak Linda kerumah Pakciknya, sebab di rumah pakcik Mimi ada komputer lengkap dengan scanner dan Printernya sekali. Pakcik dia Komputer Engineer sudah mesti boleh tolong punya...for your info... More »

Cerita Cikgu Amira Yang Kuat Seks – Bhg.1 Cerita Cikgu Amira Yang Kuat SeksTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita... More »

Nikmatnya memantat kak esah

18th May 2016 | Cat: Cerita Lucah | 21179 Views | No Comments

Nikmatnya memantat kak esah Selepas menamatkan penggajian Ijazah Pertama di luar negara aku sepatutnya berkhidmat dengan KPM tetapi aku tak begitu minat untuk menjadi cikgu jadi aku menukar haluan walaupun agak sukar kerana melanggar kontrak tetapi dengan bantuan PakCik dan sedara mara yang berpengaruh di peringkat tertinggi kerajaan aku dilepaskan dengan syarat mengambil... More »